It At First Sight

IMG_1987


Hej på er alla!


Jag heter Elina Nygårdh och jag är helt ny här. Jag missade tyvärr den förra tävlingen men tänker ändå att det vore kul att ha deltagit i den också. Så välkomna till min blogg!
Jag måste först och främst säga att jag tycker denna tävling är ett väldigt roligt initiativ. Det är inte bara ett sätt för oss att få chansen att tävla om en plats i finalen utan vi har också fått möjligheten att inspirera och peppa varandra. Lite som ett comunity för oss tjejer. Och jag hoppas att ni blir inspirerade och glada efter att ni kikat in här hos mig, det har i alla fall jag blivit hos många av er som bloggar här.


En "It girl" inom modevärlden är för mig en tjej som tycker om att inspirera andra. En person som är sig själv och står för det hon gör. En bra förebild helt enkelt. En "It girl" för mig är också en person som på ett lekfullt sett hittar nya roliga klädkombinationer.


Jag tror att min kreativa ådra kommer från båda mina föräldrar. Många i min släkt är kreativa på något sätt. Inom musik men också inom textil. Jag har nog alltid varit kreativ i smått och stort. Jag älskar att fynda saker som ingen annan kanske har, allt från prylar till kläder. Det roligaste är när man kan ändra om ett plagg till något helt nytt.
En av mina stora passioner är att sy och designa egna kläder, precis så som jag vill ha dom. Eller få en beställning på ett plagg av någon vän. Detta hänger för mig väldigt mycket ihop med mode. Att ha på sig det man vill och tycker är snyggt.


Nu är jag äntligen igång, och jag är mer än taggad. Hoppas ni tycker det ska bli kul att följa med mig här. Vi ses!

Sandra

Åh nyfiken på mer :)

Svar: Vad roligt! :)
GARDNY

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like