HUR DU LÄTTARE NÅR DIN DRÖM!
 
 
Hej på er, jag tänkte att jag skulle skriva ner lite tips på hur man lättare kan nå sin dröm, saker som jag försöker tänka på varje dag, jag hoppas ni blir inspirerade!
 
 
 
HUR DU LÄTTARE NÅR DIN DRÖM
 
Skriv ner din dröm. Skriv ner varför du vill uppnå med din dröm. Sätt upp olika mål, något du ska göra varje dag, varje vecka, hur nära drömmen ska du vara om ett år eller om fem år? Att ha mål är väldigt viktigt för att skapa motivation och att drömmen inte ska kännas allt för långt bort.
 
Vad skulle det betyda för dig om du uppnådde din dröm? Gör en målbild av din dröm, visualisera den, gör den verklig i ditt huvud. Hur ser platsen ut, vad har du på dig, hur luktar det, hur låter det, hur mår du? Gör en moodboard med bilder, skriv ner peppande ord som du blir inspirerad av och som påminner dig om att du en dag kommer att nå din dröm.
 
Om du tror på att du kommer att lyckas, så kommer du också att göra det. Fokusera på vad du är bra på, vad dina styrkor är och vad du tycker är roligt, jämför dig inte med andra, du kommer aldrig kunna förändra på någon annan. Om du hela tiden tänker på vad du inte kan eller på vad du är dålig på så kommer du bara skapa negativa tankar som sätter spår i din hjärna. Utgå från dig själv och skapa positiva tankar om dig själv istället. Och att komma på vad som är viktigt för dig kommer att motivera dig. Att tro på dig själv, och arbeta dig fram mot det du verkligen vill uppnå kommer stärka ditt självförtroende. Lev ut din dröm varje dag, som om du redan hade uppnåt den, så kommer drömmen en dag bli verklig!
Ellen Arvidsson

Sv; Visst är dem snygga!

Anonym

👌🏻!!

Emma

Så bra skrivet!!

Svar: Tack så mycket! :)
gardny

Anonym

Tack för fin inspo!! <3

Svar: Kul att du gillade det :) <3
gardny

Janni

Gud vad bra skrivet, tack för detta!

Svar: Åh kul, tack själv!!
gardny

Sanna

Väldigt bra skrivet :)

Svar: Tack! :)
gardny

Frida Larsson

Så bra sagt och så klokt! Tack för detta inlägg , behövdes! U rock!:)

Svar: Vad kul att du gillade det. Åh TACK, detsamma!! :)
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like