UTMANING: DREAM BIG
 
       
 
 

UTMANING: DREAM BIG 

Varje dag försöker jag vara mig själv och gå MIN väg i MITT liv. Jag försöker skita fullständigt i vad andra tycker och tänker om mig. Men det är inte alltid så lätt. I denna värld vi lever i finns det alltid människor som trycker ner andra, som pratar bakom ens rygg, som ifrågarsätter det man vill göra, den man vill vara.

Jag har många gånger fått höra,  “gud vad du är spinkig” “vad stora tänder du har” “Oj, du har väldigt stora fötter” “Vad roligt du går”. Att till och med min lärare och skolsköterska sa att jag borde äta mer mat eftersom att jag är så “spinkig”. Men jag har aldrig haft problem med mat, jag har alltid ätit tills jag blir proppmätt. Men sådana ord och meningar sätter sig i huvudet, och dom människor som sagt det kommer nog inte ens ihåg det. Men det gjorde mig osäker och ledsen. Jag har haft svårt att bära klackar, svårt att bära shorts eller korta kjolar, visa mina armar osv. Jag vågade inte alltid bära vissa plagg för jag var rädd att få en konstig blick eller en elak kommentar. Och det har gjort att jag har haft svårt att tro på mina drömmar. Men nu är jag 23 år och har insett att jag måste sluta med att ta åt mig av elaka kommentarer. Sluta bry mig om vad andra tycker om mig. Det är inget fel på mig, eller på någon annan! Jag ska få ha på mig precis det jag vill och göra precis det jag vill. Men det är svårt ibland. Jag tror att det endast ligger en massa avundsjuka och osäkerhet bakom dessa elaka kommentarer. Och jag vet att jag inte är ensam, jag tror alla har fått någon elak kommentar som sårat en någon gång. Detta tycker jag är så viktigt att prata om, för jag vill inte att någon annan ska utsättas för detta och heller inte utsätta andra för det.

Min dröm är att få inspirera andra genom att vara den JAG är och göra det jag tycker är roligt och viktigt. Jag vill inspirera andra att våga vara sig själva, tro på sig själva, våga tro på sina drömmar. Och genom att tro på sig själv, och vara den man är så trycker man inte ner andra. Om man ger kärlek, får man kärlek.

Jag drömmer om att få inspirera och få fler människor att sy om sina plagg som man tröttnat på, den där klänningen som hänger längst inne i garderoben som man aldrig använt, den kanske kan bli en snygg topp, eller ett nytt kuddfodral till soffan, att visa hur man enkelt kan göra om en tråkig byrå till något helt annat. Jag vill visa att man kan blanda gammalt och nytt och det är högtid att börja tänka mer miljövänligt, och varför inte göra det på ett roligt sätt?

Jag drömmer också om att komma in i den här stora modevärlden, gå på modeveckor, roliga events och hänga med en massa härliga brudar och få chansen att visa vad jag brinner för och det jag tycker är viktigt. Att få inspirera andra tjejer med min personlighet, tankar, stil och bilder. Att få skriva artiklar om mode, inredning men också om mobbing, ångest, skönhetsideal och dåligt självförtroende. Att inte hela tiden visa det “perfekta” yttre med den “perfekta” kroppen. I det dagliga feedet flödar det av “perfekta” bikinirumpor, och jag tycker det är viktigt att visa andra sidor också.


Att få chansen att vara med i Itgirls tävlingen skulle vara enormt stort för mig, och då jäklar ska jag visa vad jag går för!

Oavsett vad, är vi ALLA sjukt grymma brudar!
 
Linn

Grymt Elina !!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Svar: TACK, fina du!!
gardny

Anonym

Grymt skrivet! Så sant och blir själv inspirerad av dig och peppad att VÅGA vara sig själv! Super blogg❤️

Anonym

Grymt skrivet! Så sant och blir själv inspirerad av dig och peppad att VÅGA vara sig själv! Super blogg❤️

Svar: Åh, tack så jättemycket! Vad glad jag blir! :)<3
gardny

Lisa

Så sant!! Och så bra skrivet!!

Svar: TACK!! :)
gardny

Emma

Alltså shit vad bra skrivet, tack för detta! 👍🏻

Svar: Men åh, tack själv för den fina kommentaren!! :)
gardny

Maja Christenson

Så himla klokt! Kämpa kämpa grymma tjejen! ⭐️🙌🏻⭐️🙌🏻

Svar: Men åh TACK så jättemycket fina du!!
gardny

Camilla

Så jävla bra!!

Svar: men TACK!!
gardny

Johanna

Gud vad bra skrivet, tack för detta inlägg !

Svar: Åh, Tack själv!! :)
gardny

Lola

Vilken otroligt bra text, tror det här inspirerar väldigt många! tack för peppet! :)

Svar: Tack, Tack !! :)
gardny

Wilma Qvarnström

YOU DO YOU BOO! och har en känsla av att det kommer bli helt jäkla super great!
kram

Svar: Men gulle dig, Tack så jättemycket!!! :)KRAM
gardny

Camilla

Det har du helt rätt i! Man ska vara och göra som man själv vill. Det är ju du som ska leva ditt liv och ingen annan. Jag är så trött på att alla ska in i samma form och mall i landet Lagom-Sverige bläää. You go girl!
Kram från tant

Svar: PRECIS! :) Tack så jättemycket!!Kram
gardny

Nicole Svensson

Du har så rätt så! Superbra skrivet!

Svar: Åh, Tack så jättemycket!!Kram
gardny

Millisen

Du är världens bästa!! Så bra och modigt skrivet! Puss

Svar: Åh, Tack fina fina du!!! Puss
gardny

Lovisen

Så bra !!!! Puss

Svar: Tack!!!Puss
gardny

Eleonor

Men vad bra skrivet Elina, du är så duktig1! <3

Svar: Åh tack fina du!! <3
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like