CLOSET CLEVER
 
Det pirrade till i hela kroppen när jag fick höra om veckans utmaning, jag som ÄLSKAR secondhand och att förändra mina kläder som jag har hemma. Hållbart mode, jag älskart!
Jag kommer att tipsa om lite olika grejer som man kan göra för att förnya sin garderob. I det här inlägget visar jag upp några plagg jag gjort om tidigare, innan den här utmaningen kom upp. Tänkte att det kanske vore roligt att se! 
♦♦♦
 
Den här toppen jag har på mig var tidigare en klänning som jag köpte på Monki. Jag blev helt kär i mönstret, men jag såg ut som ett stort tält, såg inte klokt ut. Men jag var tvungen att köpa den. Jag sydde om den till en topp istället och vek upp ärmarna. Det blev en stor skillnad för så lite jobb, och nu är den en av mina favvo toppar. Härligt va?
 
 
Från en stor herrskjorta till en söt skjortblus. Här tog jag bort ärmarna och kragen, sedan har jag gjort den lite kortare. TADA, ett helt nytt plagg! 
 
 
En redan ganska söt blus men ändå lite tråkig. Jag tog helt enkelt ett resårband och sydde fast det för hand bak i nacken för att få en uringning bak och tajtare fram. Med en sådan liten skillnad blev det ändå en helt ny blus, snyggt tycker jag. Easy peasy!
 
 
Detta är nog en klassiker just nu, men så snyggt och så enkelt. Klippte hål vid knäna och trasha dom lite, klart!
 
 
 
Låt fantasin flöda och KÖR BARA KÖR! ♥
 
 
 
 
 
Sofia

Gillar den vita blusen som tidigare varit en skjorta, snyggt!

Svar: Åh, vad roligt! Tack så mycket :)
gardny

Anonym

Jag älskar också mönstret på första toppen, verkligen vackert 💕 /Millisen

Svar: Hihi Tack! :)) <3
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress