CLOSET CLEVER
I det här inlägget kommer jag att visa tre olika sätt där du kan förändra det du har hemma i garderoben som du kanske har tröttnat på. Väldigt lätta och snabba knep!
♦♦♦
 
 När jag går på loppis brukar jag leta efter fina fransar och band, dom brukar kosta runt fem, tio spänn. Ibland kan det sitta på ett plagg eller en scarf och då brukar det vara lätt att bara sprätta bort fransbandet som jag är ute efter. Så håll utkik, finns massor på loppis, det är bara att börjar att leta!
 
Jag använde mig av textillim när jag fäste mina fransar, det går väldigt smidigt och snabbt. Bestäm bara vart du vill placera dom och börja limma. 
 
 
 Och så här blev resultatet!
Jag kommer nog att fylla på med ännu fler fransar längst hela ryggen, så fort jag kommer över några på någon loppis eller en hobbyaffär. Men jag är nöjd med resultatet! 
 
 
 
 
Jag hade ett par gamla patches hemma som låg och skräpade som fick ge min tröja ett nytt liv. Patches finns annars att köpa på hobbyaffärer. Om man är en person som kanske inte har så mycket tålamod när det kommer till att pyssla, då är detta perfekt, det går nämligen supersnabbt!
 
Här är ett par helt vanliga boots som jag valde att piffa till lite med massa fransar.
Börja med att mäta omkretsen på skons ankel. Sedan bestämmer du hur långa fransar du vill ha, mät hur långt ner dom ska komma på skon. Glöm inte att att läderbiten ska vikas in i skon, ungefär två centimeter. Markera med nålar där du ska klippa, klipp ut två lika stora bitar. Sedan är det bara att börja klippa så breda fransar som du vill ha. Limma längst läderbitens översta kant, den som ska vikas in i skon, och limma fast den. Om du inte vill limma fast fransarna så går det bra att använda en tygtejp i samma färg som skon, så kan du lätt ta av och på fransarna.
VOILÀ! Från ett par helt vanliga boots till ett par snygga party pjucks! 
 
 
 
Det behöver inte vara så komplicerat, har du en sax och lite lim så kan du nästan hitta på vad som helst! 
Samla på dig band, detaljer allt som du tycker skulle vara roligt att göra någonting av, leta på loppisar, hemma hos mormor eller i hoppyaffärer. Det går alltid att hitta något som man kan lägga i sin pyssellåda som sedan kan komma till användning i ditt nya projekt! ♥ 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
Emma Hiltunen

Fattar inte varför du inte vann. AMAZING inlägg hela högen! SJUKT BRA JOBBAT! kram

Svar: ÅH, TACK , finafina du!! Vad glad jag blir! Det där gjorde min dag :) Kram på dig <3
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress