CLOSET CLEVER
Här kommer mitt tredje inlägg om mina tips på hur man kan vara "closet clever". Saker du kan göra helt utan att använda sax, nål och tråd. Du kanske inte gillar att pyssla så mycket, då är dom här tipsen perfekta för dig! 
♦♦♦
 
 
Med ett skärp i midjan kan du förvandla din kimono till en fin sommarklänning. Du kanske har haft kimonon under en jobbdag över ett par jeans och en topp och ska ut senare på kvällen. Släng av dig toppen och brallorna och VIPS, har du en klänning, funkar lika bra till ett par sneakers som till ett par klackar.
 
 
Förvandla din kjol till en topp, och du får en ny älskling i din garderob!
 
 
 Hitta nya sätt att använda dina toppar på. Här har jag på mig en helt vanlig t-shirt med en v-ringning. Sätt den bak och fram och du får en fin naken rygg, testa också att ha den lite nerhasad över axlarna! 
 
 
Det gäller bara att vara lite påhittig så kommer du hitta nya sätt att använda dina plagg på. Snyggt, roligt och väldigt väldigt enkelt! 
 
Och glöm inte att ta hand om dina plagg, om något gått sönder, försök att laga det. Vet du inte hur man gör, fråga någon du känner som kan hjälpa dig eller gå till en skräddare! :) ♥
 
Anonym

Tack fina Elina för fina Elinatips 💕 /Millisen

Svar: Men åh tack själv, kul att du gillade dom! :)
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress