CLOSET CLEVER
Det finns oändligt mycket man kan hitta på med sin garderob. I mina inlägg "closet clever"  har jag velat vissa olika tips beroende på hur mycket tid man vill lägga ner på att förändra ett plagg. Allt från att sy om ett plagg, pimpa en väst, till att använda plaggen på andra sätt så som man inte brukar använda dom. Och i detta inlägg kommer jag lägga fokus på accessoarerna, för dom är ju så klart lika viktiga som sina plagg!
♦♦♦
 
 
 
 
 
Gör dina egna bollar och tofsar. Det är SÅ enkelt och går supersnabbt att tillverka. Ni kanske minns det från när man hade pysseldag i skolan. Sätt dom på din väska, mössa eller kanske på din mobil. 
För att kunna göra en garnboll eller tofs behöver du endast garn, en kartong och en sax!
 
 
Varför köpa en ny scarf när du kan använda ditt skärp? Det här skärpet tillhör egentligen en klänning, men den går ju lika bra att ha runt halsen. Trendigt och helt gratis!
 
 
 
Om du använder ditt skärp som en scarf, varför inte använda din scarf som ett skärp? :) Eller så kan du sätta den i håret om du kanske har en dålig hårdag!
 
 
Låt dina skor få glittra. Byt ut dina vanliga skosnören till ett par glittriga eller färgglada. Det piffar verkligen upp ett par helt vanliga dojor och gör dina fotsteg helt klart mycket festligare!
 
 
 
 
 
Små piff kan göra stor förändring! ♥
 
 
 
 
Anna

Åh så fina bilder!

Svar: Åh, tack så mycket!
gardny

Veronica Wallgren

Så många roliga och snygga tips!

Svar: Vad roligt att du gillade dom! :)
gardny

Lola

alltså... Wow vilka snygga lösningar!!! :)

Svar: Åh, TACK! :)
gardny

Millisen

Vilka fina bilder du tar!! 💕

Svar: Tack! :) <3
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress