DAGENS TIPS
 
 
HEJ på er, hoppas ni mår finemang! :))
Jag ligger hemma och är sjuk, förhoppningsvis inte så långvarigt men känner mig helt slut i kroppen trots att jag bara legat i sängen hela dagen. Inte världens bästa start på den här veckan tyvärr..
 
MEN jag tänkte ge er alla ett snyggt och smart tips iaf. Jag är tyvärr ganska dålig på att vattna mina blommor, vet aldrig hur ofta jag ska vattna och glömmer dessutom det hela tiden. Men kaktusar har blivit min bästa vän, finns så många olika varianter och dom är ju så jäääkla snygga. Dom klarar sig nästan helt själv. Men en grej jag fick lära mig var att man kunde spraya lite vatten på dom ungefär en gång per månad. Eftersom kaktusar lever i öknen så får dom sitt vatten på natten när det blir dagg. Lättaste och snyggaste växten att ta hand om, eller hur!? :)
 
Puss och Kram
Anonym

Krya på dig! Fina kaktusar😃 Maggi

Svar: Tack!! :)
gardny

Anna

Håller med, svårt att hålla dem vid liv ibland. Kaktus är otroligt lätta att sköta och mycket snygga! Fin blogg du har :) Kram!

Svar: Visst är dom! Åh tack :) Kikade in din blogg, och måste säga detsamma! Många fina bilder :) Kram
gardny

Lili

Vad fina de är! Kanske skulle ta hand om några då, har inga blommor alls hemma och det vore trevligt med ett par stycken.

Svar: Ja, och dom klarar sig så bra utan att man behöver göra så mycket! :)
gardny

Hemma Hos Felicia

kanske jag borde skaffa en kaktus, de är verkligen söta!! :D

Svar: JA gör det!! :D
gardny

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress