WILD CARD
 
 Jag låtsas aldrig vara någon jag inte är. Jag försöker alltid att gå den vägen jag känner för. Jag har alltid älskat att sy och designa kläder. Och det är därför jag pluggar Modedesign just nu. Men under det här året har jag känt att det inte är hundra procent rätt för mig. Alla i min klass sitter just nu stressade och söker till Beckmans och Borås. Vilket jag också började med att göra men det tog hela tiden emot. Tillslut bestämde jag mig för att inte söka. Det kändes ganska motigt och läskigt att våga erkänna. För dom flesta i klassen så finns det bara just det spåret, att bli modedesigner. Men jag vill så mycket annat också, vilket kanske gör mig till en förvirrad person. Men jag ser det som min fördel. Jag vill testa på så mycket och jag ser det inte som något negativt att välja fler vägar i livet istället för en. 
 
 
I gymnasiet pluggade jag teater för jag tyckte det verkade som en rolig och spännande utmaning. Jag har många olika drömmar och mål i mitt liv. Och det som gör mig till speciell är att jag VILL och VÅGAR testa. Jag vågar testa att stå på scen, jag vågade säga upp mig, packa väskan och dra till en okänd ort för att plugga något jag tyckte verkade intressant och spännande. Jag älskar att utmana mig själv och hoppa på nya spännande äventyr. Och jag har märkt att jag växer när jag får göra det. 
♦ 
 
 
Jag är inte den där typiska tjejen som känner att jag är tvungen att följa alla trender. Jag köper plagg som jag tycker om, som jag känner mig snygg i och som jag vet att jag kommer kunna använda flera år. Och det är något jag vill visa andra tjejer, att man inte behöver köpa nytt så fort det kommit en ny trend. Att slaviskt följa en trend är för mig inte att sticka ut men att våga bryta den och bestämma precis det man vill ha på sig, det är att sticka ut.
Jag skulle säga att den största och hetaste trenden av dom alla är att våga vara sig själv, det är en trend alla borde haka på!
 
Jag vet att bloggvärlden behöver mig, en sprallig, glad, spontan och ärlig tjej. Som vågar göra bort sig och som kan hoppa på nya spännande saker trots att det kan kännas skit läbbigt! ♥
 
 
Lili

Vilken härlig inställning du har! Så skönt att kunna leva med en attityd av att det spelar ingen roll om man väljer fel för man kan alltid välja om och det är fint att testa olika saker. Önskar fler kunde känna så. :)

Svar: Precis, så viktigt att gå sin egna väg och våga göra misstag, det leder en bara till nya spännande äventyr! :)
gardny

Clara

Snygga bilder!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress